E IDEUAR PER CDO FAMILJE

Linjat e shtuara në versionin 500L, e mbrojnë dhe ia shtojnë akoma më shumë komoditetin dizajnit tradicional 500.

ZBULOJENI arrow

EDHE LEGJENDAT RRITEN

Si modeli i ri 500, modelit ikonë, i rinovohen linjat pop në mënyrë të guxishme dhe tërheqëse.

ZBULOJENI arrow