Skip to content Skip to navigation

Automjeti elektrik dhe mirëmbajtja

Automjeti elektrik është një inovacion krejtësisht i ri për njerëzimin. Një revolucion plot avantazhe, duke filluar nga
teknologjia, qëndrueshmëria, dhe mirëmbajtja.

Drejtimi elektrik
Frenimi
Mirëmbajtje

fiat New 500 Elektrik ju ndihmon të kurseni më shumë sesa thjesht karburant: kostot e mirëmbajtjes janë deri në 35% më pak në krahasim me një automjet me motor me djegie.

Aplikacioni Fiat GOe LIVE

Zbuloni të gjitha benefitet e një makine elektrike me aplikacionin Fiat GOe LIVE: aplikacioni gjurmon sjelljen e drejtimit të çdo automjeti dhe e krahason atë me Fiat 500 e Ri.