Skip to content Skip to navigation

Aplikacionet

Fiat GOe LIVE
Fiat GOe LIVE

Zbuloni të gjitha avantazhet e një makine elektrike me aplikacionin Fiat GOe LIVE, duke gjurmuar sjelljen e drejtimit të çdo makine dhe duke e krahasuar atë me Fiat 500 të ri. Llogaritni koston e çdo udhëtimi dhe zbuloni kursimet totale që mund të merrni me Fiat 500 të Ri .

Fiat App Visualization
FIAT app

The Fiat app is the New 500’s companion and they are always connected, so you can monitor and manage the car’s features any time.
And thanks to the integration of KIRI, you can check, in real time, the FIAT e.Coins you have collected by driving the New 500 and access to KIRI portal to spend your reward immediately.

Duke ndjekur praktika ekonomike të drejtimit të automjetit, si p.sh. ulja e shpejtësisë mesatare dhe përshpejtimit - ju mund të reduktoni konsumin tuaj elektrik.