Skip to content Skip to navigation

Ndotja

Si një makinë plotësisht elektrike, New 500 nuk lëshon CO2 ose gazra të tjerë gjatë vozitjes. Shikoni videon për të zbuluar më shumë.

Fiat 500 La Prima Electric Carss Emissions co2 Video Thumbnail
Video të ngjashme

Shikoni të gjitha videot dhe pastroni të gjitha dyshimet tuaja rreth teknologjisë elektrike.

Drejtimi elektrik
Mirëmbajtje
Distanca