Skip to content Skip to navigation

Drejtimi elektrik

Shumë gjëra e bëjnë një makinë elektrike unike: heshtja, drejtimi më i lehtë dhe, në New 500, teknologjia inovative e bën atë edhe më unike. Shikoni videon.

Fiat 500 La Prima Electric Cars Electric Driving Video Thumbnail
Video të ngjashme

Teknologjia elektrike

Emissions
Range
Maintenance