Skip to content Skip to navigation

Karikimi i baterisë

Ju mund ta karikoni New 500 Electric si në shtëpi ashtu edhe jashtë saj.

Fiat 500 La Prima Electric Cars Battery Charging Video Thumbnail
Video të ngjashme

Shikoni të gjitha videot dhe largoni të gjitha dyshimet tuaja rreth teknologjisë elektrike.

Maintenance
Emissions
Braking