Skip to content Skip to navigation
    NEW 500X AND 500C DOLCEVITA SPECIAL EDITION

    FIAT 500X Dolcevita 

    500X Dolcevita, në stilin e vërtetë të SUV. Performancë e shkëlqyer dhe më tepër hapësirë.