Skip to content Skip to navigation

  Për një eksperiencë unike në drejtimin e automjetit

  INFOTAINMENT 

  Fiat 500X Dolcevita ofron gjithçka për udhëtimet tuaja, falë UconnectTM 7’’ radio me Navigation, DAB, Apple CarPlay, dhe Android Auto™. 

  APPLE CARPLAY

  Falë suportit të Apple CarPlay ju mund të bëni lidhjen e iPhone me ekranin Uconnect™ 7” HD për të naviguar, kryer telefonata, të dërguar ose marë mesazhe, dëgjuar muzikë, libra audio ose radio teksa fokusoheni në drejtimin e mjetit. Ju mund ta kontrolloni CarPlay me Siri ose ekranin me prekje. Ky aplikacion është opsional.

  CarPlay, iPhone dhe Siri janë marka të regjistruara të Apple Inc.

  ANDROID AUTO™

  The 500X Dolcevita ofron Android Auto™. Lidhni smartphon-in dhe akseso hartën, muzikë, kontakte dhe më shumë, pa e vendosur sigurinë tuaj në rrezik. Aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin Uconnect™ 7” HD të organizuara në faqe lehtësisht të kuptueshme. Ky aplikacion është opsional. 

  Google, Google Play dhe Android Auto™ janë marka të Google LLC.