Skip to content Skip to navigation
special garmin

PANDA & TIPO GARMIN

Fiat Panda Garmin

PANDA
TIPO
HATCHBACK

Inovacioni më i ri në qytet

Prezantimi i Panda & Tipo Garmin: një seri e veçantë e krijuar për ata që nuk ndalojnë kurrë së jetuari jetën në maksimum. Dy automjete të pajisura posaçërisht për t'ju ndihmuar të bëni më shumë dhe të argëtoheni më shumë ndërsa e bëni atë. Përjetoni aventura më të guximshme dhe më dinamike me Fiat Garmin. Zbuloni atë që ju përshtatet më shumë: stilin ikonik të Fiat dhe zgjidhjet inteligjente të Garmin.

Gati për përditshmërinë

VENU® SQ SMARTWATCH

Me automjetin Panda ose Tipo Garmin, ju do të merrni VENU® Sq Smartwatch nga Garmin, që ofron një seri opsionesh. Bateri që zgjat deri në 6 ditë, ngjyra të çelura në ekranin LCD, matës për rahjet e zemrës si dhe funksione monitoruese për gjumin dhe fitnesin. Këto janë vetëm disa prej Garmin smartwatches të cilat kombinojnë dizajnin modern me monitorimin 24/7.
Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe treguese.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar çmimet, ngjyrat, specifikimet teknike dhe opsionet e modeleve të paraqitura, të cilat mund të mos pasqyrojnë specifikimet më të fundit të UK.

Ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj lokal për përditësimet më të fundit.