Skip to content Skip to navigation
NEW 500X AND 500C DOLCEVITA SPECIAL EDITION

(Familja)E kuqe FIAT

Eksploro gamën e automjeteve

Fiat Elektrik 500
Fiat 500 Elektrik Cabrio
Fiat 500c
Fiat 500
Fiat 500x
500X DOLCEVITA
PANDA

Frymëzuar nga familja

Një partneritet unik për të shfaqur punën e (RED). (RED) është një organizatë që lufton emergjencat shëndetësore globale si SIDA dhe COVID-19. Duke blerë një produkt (RED), aktivizohet një donacion për Fondin Global për të mbështetur një gamë shërbimesh të parandalimit, trajtimit, këshillimit, testimin, edukimit dhe kujdesit për komunitetet më në nevojë. Për të përhapur më tej punën e (RED), me krenari kemi krijuar Familjen (FIAT)RED.

Fiat, Jeep dhe RAM kanë arritur, përmes partneritetit me (RED), të dhurojnë minimalisht 4 milionë dollarë në Fondin Global në mesin e viteve 2021 dhe 2023 për të ndihmuar në luftën kundër emergjencave shëndetësore si COVID-19 dhe SIDA. Çdo mjet (FIAT)RED është një Produkt (RED) dhe është pjesë e këtij angazhimi.

Projektuar për ju

The (FIAT)RED Family provides you a brand-new (FIAT)RED Kit: products to offer you a healthier atmosphere inside the car.

INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

Mirësevjen!

Familja (FIAT)RED, një bashkëpunim unik midis (RED) dhe Fiat për të promovuar luftën kundër pandemive globale si COVID. Për mbështetjen tuaj, do të merrni një dhuratë shumë ekskluzive:

*Slucionet me bazë alkooli nuk mund të ruhen në këtë shpërndarës, sa herë që përdoren brenda makinës. Në çdo rast, përdorimi i solucioneve me bazë alkooli të ruajtura në këtë shpërndarës bëhet nën përgjegjësinë tuaj të plotë.