E MREKULLUESHME. SI AKSESORET E SAJ.

Mundesite per te personalizuar modelin e ri 500 jane me te vertete pa fund. Ajo çka ju mbetet per te bere eshte te çlironi imagjinaten tuaj.

ÇELESA, NGJITESE, BEXHA DHE MBULESA ÇELESASH

Me shik, me e guximshme, me e rafinuar? Modeli i ri 500 do te transformohet sipas deshires tuaj.

KOHA E LIRE

E gatshme t’ju shoqeroje ne çdo destinacion.

STIL

A mund ti shtohet me shume stil modelit te ri 500? Sigurisht qe po.

FUNKSIONALITET

Ne modelin e ri 500 ka hapesire per gjithçka qe deshironi te mbani me vete.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?