AUDIO ËSHTË PËRMIRËSUAR

Në 500L Living tuaj ju mund të dëgjoni muzikën që doni: fikni MP3 player tuaj, smartphone tuaj, ose një USB flash drive. Dhe ju mund të zgjidhni lehtësisht atë duke përdorur kontrollin e timonit. Për më tepër, sistemi i ri premium hi-fi në bashkëpunim me Beats Audio shfrytëzon një algoritëm të avancuar barazimin që krijon zë të pastër, të shëndoshë dhe me definicion të lartë. Nëpërmjet 6 folësit në pjesën e përparme dhe dyert e pasme, 1 Subwoofer në bagazh dhe një përforcues 8 – kanal dixhital, sistemi i ri i zërit mund të japë një fuqi të përgjithshme prej 520 W.

BËHUNI NJË EKO: DRIVER

A doni të reduktoni konsumin e karburantit dhe koston relative deri në 16%? eko: Drive LIVE në Fiat 500L Living ju mëson se si. Çdo herë pas timonit, aplikacioni regjistron të dhënat tuaja, duke shfaqur eko-n tuaj. Indeksi në ekranin 5″ të UconnectTM Radio dhe ju ofron këshilla në kohë reale për t’ju ndihmuar dhe për të përmirësuar stilin tuaj të drejtimit të automjetit. Në fund të trajnimit, ju do të jetë gati për të hyrë në eko: Shpërndani rezultatet tuaja në Facebook dhe Twitter.

JU KUPTON QË NË KONTAKTIN E PARË

Me ekranin me ngjyra 5″, i cili bashkëvepron me telefonin, smartphone-n, radio-n, media player-in dhe MP3 player, ndërsa jeni në drejtim, është më e thjeshtë dhe më intuitive se kurrë më parë. Me Bluetooth® ju mund të bëni thirrje pa i hequr duart nga timoni dhe mund të menaxhuar çdo mesazhe që ju vjen (duke u siguruar që keni një smartphone të pajtueshëm). Dhe radio me CD player për të shtuar gjallëri gjatë udhëtimeve tuaja, përfshihet gjithashtu kërkesa për Digital Radio dhe muzika përmes USB dhe Aux-In ports. Plus Audio Streaming inovative mund të riprodhojëpjesë muzikore dhe radiot e internetit nga smartphone juaj pa kabllo të përfshira.

NJË FTESË PËR TË UDHËTUAR

Me UConnect™, nëpërmjet ekranit me touch 5″ose 6.5″, ju mund të menaxhoni të gjitha pajisjet multimediale të pranishme në makinë: radio analoge dhe dixhitale (DAB) dhe mbështetja kryesore (MediaPlayer, iPod, iPhone, smartphone) janë të lidhura me anë të portës USB dhe Aux-in jack.

Pajisja UConnect Radio Nav 5” ofron navigacion TomTom 2.5D ndërsa UConnect Radio Nav6.5″ ofron karakteristikatë navigacionit satelitor me harta3D, drejtim progresiv në rrugë dhe ‘One Shot Voice Destinacioni entry”, për të hyrë në adresa të ndryshme nëpërmjet komandave zanore.

Sistemi i ri UConnect™ LIVE gjithashtu i lejon konsumatorët – përmes integrimit me smartphone-t e tyre – për të përdorur shumë aplikacione në sistemin on-board në mënyrë që ata të mund të jetë gjithmonë në kontakt me miqtë e tyre në Twitter; të dëgjojnë 35 milionë këngë në Deezer dhe mbi 100 mijë stacione radio me Tune-In; të marrin në kohë reale lajmet më të reja nga Reuters edhe në trafik, kamerat e shpejtësisë dhe të motit në sajë të shërbimeve TomTomLIVE.

Dhe kjo nuk është e gjitha: ju mund të përmirësoni stilin tuaj të drejtimit të automjetit me eco: Drive™, kështu që ju kurseni karburant dhe mund të kontrolloni në kohë reale emisionetCO2 të makinës tuaj.

Dhe ju mund të jeni në kontakttë vazhdueshëm me makinën tuaj: ju kujton se ku keni parkuar, ju informon për niveline karburantit dhe çdo anomali që mun të ketë automjeti.

E ARDHMJA ËSHTË HAPËSIRA

Një hapësirë e projektuar posaçërisht për ju, e ndërtuar rreth koncepteve të reja teknologjike dhe të sigurisë. 500L Living është makina që mund të garantojë të gjitha këto. Dhe mund të trajtojë çdo situatë, duke përfshirë edhe të ardhmen.