BESNIK NDAJ STILIT TUAJ

Gjithmone e ndryshme, fale aksesoreve te shumellojshem Mopar®, 500L mund te personalizohet pafundesisht.

STIKERA DHE BEXHE

Personalizoni 500L tuaj me bexhe te dedikuar dhe stikera, te diponueshme me ngjyra dhe motive te shumellojshem.

Pasqyra e palosshme

Pasqyra e palosshme është një sistem i integruar sigurie që ju lejon të vëzhgoni fëmijët që ndodhen në pjesën e pasme të makinës pa pasur nevojën për t’u kthyer mbrapa.

MBULESA PER CELESAT

12 ngjyra te ndryshme per te zgjedhur per mbulesat e celesave.

FUNKSIONALITETI

Shinat mbi cati ju lejojne te ngarkoni bicikleta, tavoline serfi, ski dhe rreshqitese bore totalisht ne menyre te sigurte. Po kjo nuk eshte gjithshka; Mopar® ofron nje game te plote aksesoresh si ndenjese per femije, sisteme kundra vjedhjes, rrjete bagazhi dhe grila ndarese ne hapesiren per pasagjere per marre kafshe me vete, cengel celiku dhe shume me teper. Cdo gje e projektuar per ta bere gjithmone udhetimin tuaj nje eksperience te kenaqshme dhe te rehatshme.

KOMERCIALIZIMI

500L ofron nje game te gjere aksesoresh ne menyre qe ju te mos ndaheni asnjehere nga makina juaj te tilla si: nga karrocat e dores tek termuse plastike apo cadrat sportive me logon 500L si dhe USB origjinale.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?