E PROJEKTUAR PER TE PERMBUSHUR DESHIRAT E CDO FAMILJEJE

500L shton linjat per te ndihmuar mbrojtjen dhe rritur komfortin tek projekti tradicional i 500-tave. Xhami i pjerret dhe nyja dypjesore rrisin hapesiren dhe pamjen per pasagjeret dhe i japin shoferit nje ndjesi te madhe sigurie. Siperfaqja e zgjeruar e dritares qe rrethon shoferin zvogelon rrezatimet verbuese, duke lejuar qe ne brendesi te kete ndricim me te madh ne stilin e nje modeli 500 perfekte.

PANORAME E PERKRYER

Catia panoramike, prezanton tek cdonjeri qe udheton me 500L pamjen me te gjere “qiellore” per kete kategori – aq sa arrin 1.5m². Ne dy versione: e palevizshme dhe e levizshme, qe hapet ne menyre elektrike.

I VOGEL, POR MADHESHTOR

500L mjaft praktike sepse me 4.15m gjatesi, 1.78m gjeresi dhe 1.66m lartesi, kombinon hapesiren dhe brendesine per transportin e personave me lehtesine per parkim si nje makine qyteti.

NGJYRA APO DY NUANCA?

500L eshte me te vertete unike. Me 10 ngjyrat e saj te karrocerise, me 2 te tjera me shume per catine dhe 3 per disqet, 500L eshte makina qe ofron me shume zgjidhje te personalizuara se cdo tjeter ne kategorine e saj. Mos u habisni, megjithate eshte nje 500.

LUMTURIA USHQEHET BRENDA FAMILJES

Kjo eshte cfare lidhet me 500L : gjithmone pozitive, e qeshur dhe e gatshme te mireprese cdo njeri, e rehatshme.
Me hapesiren e brendshme prej 3.17 m3 , per tu shijuar ne liri te plote.

1500 KONFUGURIME TE HAPESIRES SE BRENDESHME

Cdo ndenjese 500L mund te konfigurohet ne 8 menyra te ndryshme me mbi 1,500 kombinime te ndryshme.
Ndenjesja e pasagjerit e perparme dhe e mbrapme mund te palosen duke u kthyer ne tavoline dhe ndenjeset e ndara te mbrapme, te dyja te levizshme ne gjatesi, ne saje te funksionit “fold & tumble” mund te palosen mbi njera tjetren me nje veprim te vetem. Pra mund te keni nje dysheme te sheshte qe shfrytezon gjithe gjatesine e makines. Bagazhi prej 455l mund te mbaje deri 1480l ngarkese me ndenjeset e pasme te palosura.

CDO GJE NE VENDIN E SAJ

Me 22 hapesirat e brendshme per tu mbushur, ne 500L cdo gje eshte e arritshme me krahet tuaj. Cfaredo qe te jete laptop ose telefon, nje shishe uje ose cader, ne 500L ka vend per cdo gje dhe per kedo.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?