E ARDHMJA ESHTE HAPESIRA

Hapesire e projektuar vecanerisht per ju, e ndertuar me teknologjite me te reja dhe konceptet e sigurise. 500L eshte makina qe i garanton keto. Dhe ka parashikuar cdo situate, edhe per te ardhmen.

FTESE PER TE UDHETUAR

Me sistemin Uconnect™, nepermjet ekranit me prekje 5″ ose 6.5″, mund te perdorni te gjitha pajisjet e komunikimit qe jane ne makine: radion analoge dhe dixhitale (DAB) dhe pajisjet shtese (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) qe lidhen me porten USB port dhe folene Aux-in.
Pajisja Uconnect Radio Nav 5’’ device ofron navigatorin TomTom 2.5D ndersa pajisja 6.5″ Uconnect Radio Nav ofron navigator satelitor me harte 3D, ju drejton gjate udhetimit dhe nepermjet ‘One Shot Voice Destination Entry’ jep mundesine per te dhene adresen me komandim me ze.

Sistemi i ri Uconnect™ LIVE gjithashtu ju lejon – duke u integruar me telefonin iteligjent – per te perdorur aplikimet ne sistemin on-board keshtu qe mund te jeni gjithmone te lidhur me miqte ne Twitter; per te degjuar 35 milion kenge ne Deezer dhe mbi 100 mije stacione radio me Tune-In; te merrni lajmet e fundit nga Reuters dhe per trafikun, kamerat per shpejtesine dhe motin fale sherbimeve te ofruara nga TomTom LIVE.

Dhe kjo nuk eshte e gjithal: ju mund te permiresoni udhetimin tuaj me eco:Drive™, pra, te mund te krseni karburat dhe te kontrolloni ne kohe reale emetimin e gazit CO2 nga makina juaj.
Dhe ju mund te mbani ne vemendjen tuaj me aplikimin my:Car: te kujtoheni se ku keni parkuar, te informoheni per nivelin e karburantit dhe cdo anomali te tjera.

REAGON ME PREKJEN E PARE

Me ekranin me ngjyra me prekje 5” , duke qene ne lidhje me telefonin tuaj, apo telefonin e zgjuar, radion, lexuesin shumemedial dhe lexuesin MP3 , udhetimi behet shume i thjeshte dhe intuitiv. Nepermjet Bluetooth® mund te beni telefonata pa larguar duart nga timoni si dhe te lexoni mesazhet (nese keni nje telefon inteligjent). Dhe per ti dhene me teper shije udhetimit tuaj, radio me lexuesin CD perfshin gjithashtu Digital Radio qe mund te lexoje nga burime te jashtme nepermjet portave USB dhe Aux-In ports. Plus kesaj nepermjet te rese Audio Streaming mund te ripodhohet musike dhe web radios nga telefoni juaj i zgjuar pa pasur nevoje per kabllo lidhese.

BEHUNI UDHETUES EKOLOGJIK

Deshironi te mesoni se si te zvogeloni konsumin e karburantit dhe koston e lidhur me kete deri ne 16%? Aplikacioni eco:Drive tek Fiat 500L ju meson se si. Sa here qe jeni ne makine, ky aplikim ka regjistruar menyren tuaj te udhetimit, duke shfaqur treguesit eco:Index ne ekranin e UconnectTM 5” Radio dhe ju tregon ne kohe reale kete tregues duke ju ndihmuar te korrigjoni gabimet dhe permiresuar stilin tuaj te udhetimit. Ne fund te ketij trainimi, ju jeni gati te hyni ne komunitetit eco:Ville dhe te ndani rezultatet tuaja ne Facebook dhe Twitter.

Muzika ka ndryshuar

Në bordin e 500L mund të dëgjoni muzikën që dëshironi: MP3 player, smartphone ose USB stick, dhe zgjidhni komandat falë kontrolleve të timonit. Përveç kësaj, sistemi i saj i ri premium hi-fi, i zhvilluar me Beat Audio, përdor një algoritëm të avancuar të barazimit të audios, i cili krijon një zë të freskët dhe me definicion të lartë. Përmes gjashtë altoparlantëve të përparme dhe të pasme, një në bagazh dhe një amplifikatori dixhital 8-kanalësh, sistemi është i aftë të japë një fuqi maksimale prej 520W.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?