500 X CITY LOOK

 FCA Importers – Fiat

500 X CITY LOOK

TEKNOLOGJIA DHE SIGURIA XTROVERTED//

TEKNOLOGJIA MAKSIMALE PER KOMODITETIN TUAJ

TEKNOLOGJI arrow

INTERIORS 360° XCEPTIONAL//

BRENDA NE MAKINE, JU KUPTONI
CILESINE ME PAMJEN E PARE

ZBULOJENI ATE NE 360° arrow

EXTERIOR 360° XCITING//

PROJEKTIM IKONE DHE
EFEKTSHMERI QE JU BEN PERSHTYPJE.

ZBULOJENI ATE NE 360° arrow
141110_Fiat_54_Fiat-500X-Lounge