PERSONALIZIME

Per me teper ngjyra, kjo ka pese paketa esktra te mundshme (te Kuqe, te Bardhe, te Zeze, Bronzi, Bezhe) duke perfshire mbulesat e pasqyrave, mbushjet e dyerve dhe stikerat ne cati/mbulesa te cilat plotesohen me se miri me disqet aliazh.
The Chrome Xtra pack is available for those who prefer a total-chrome look.

SISTEMET PER NGARKESE

Terheqese dhe funksionale, 500X ka nje game te gjere sistemesh per transport te pajisjeve sportive si bicikleta, tavolina serfi, ski dhe rreshqitese bore, si dhe mjaft aksesore te tjere te dizenjuara per ta bere sa me te mire perdorimin e bagazhit me mburoja, rrjeta apo pajisje sistemuese te tjera.
Dhe, per me teper komfort, 500X ju ofron dy paketa ekstra per kohen e lire: per stinen e veres dhe te dimrit, qe kombinon mbajtese per bicikleta dhe per ski perkatesisht me mbulesen e bagazhit.

DISQET PREJ ALIAZHI

Per ta transfomuar ne nje njesi ekskluzive, MOPAR ka projektuar nje game te disqeve 18″ prej aliazhi te destinuar per 500X, te disponueshme ne 5 finitura ekskluzive.