EKSPRESIV

500X shpreh vlerat që kanë kthyer Fiat 500 në një ikone ne mbare botën . Një shikim i shpejt është gjithshka që duhet për të treguar karakteristikat që ka trashëguar nga modeli historik : fenerët dopio te rrumbullakosur, mbulesa e jashtem ne forme trapezoidale, “krahët ” e argjende në të dyja anët e logos FIAT , dhe folete e ajrit që e bëjnë pjesen e fundme te ngjaje me një fytyrë të qeshur . Në pjesën e pasme njesite e ndara te fenereve ,te rrethuara nga një unazë me shkëlqim , dritarja e pasme e rrumbullakosur, logo FIAT dhe doreza e argjende. Sot , 500X është i disponueshem në versionin e tij City Look , në paraqitjen e saj qytetese dhe te zgjuar , me detajet e argjendta që theksojnë vlerat e saj.

GRUPI I DRITAVE TE PARA

Me fenerët DRL te dites dhe dritat e mjegulles me funksionin kthyes, fenerët e perparme te dyfishtë janë një element i nje modeli te përsëritur i familjes te 500 që e bën pamjen e saj ballore menjëherë te dallueshme.

RROTAT

Gama e rrotave aliazh e disponueshme për 500X City Look është e gjerë . Duke filluar me disqet 16 ” gri me shkelqim, tek disqet 16″ me aliazh me shkëlqim diamanti; në disqet 17″ aliazh saten gri, në disqet 17” aliazh me diamand te zi mat , duke përfunduar me ato 18” gri me shkëlqim . Gjithsesi me te zgjuarat dhe më te çmuarat janë disqet 18″ gri me shkëlqim ose diamanti i errët i lemuar.

DRITARET E PASME TE ERRESUARA

Garanton privatësinë e pasagjerit tuaj dhe e ben stilin e Fiat 500X tuaj edhe më të veçantë

KOMFORT MAKSIMAL

Brenda Fiat 500X cilesia mund të verehet me një shikim te shpejte . Materialet e buta ne prekje dhe me nje cilesi te larte veshin kroskotin 3 dimensional , nderhyrjet ne tunelin qendror te transmisionit dhe panelet e dyerve me pamje fiber karboni dhe alumin mat. Tapiceria ofron rehati ideale dhe sediljet e bollshme te veshura me dy tone zezë / gri ose e zezë / pëlhurë të kuqe . Anët e sediljeve janë të pasuruar me detaje duke përdorur materiale shumë të veçanta dhe pjesa qendrore është e bërë nga pëlhurë model “prêt-à-porter” dhe perfshirje lëkure ekologjike . Drita ekskluzive e ambientit krijon një atmosferë të veçantë që e bën përvojën në bord edhe më të pëlqyeshëm .

TIMONI DHE KROSKOTI

Timoni sportiv I derdhur ofron koMfort perfekt dhe mbeshtetje ideale. Instrumentat e kroskotit me tre rrathe qe te kujtojne 500-ten historike. Bie ne sy ekrani 3.5″ TFT i cili i ofron shoferit informacione te shpejta dhe te thjeshta gjithashtu edhe mundesine e personalizimit.

BLLOKU QENDROR I TRANSMISIONIT

Tuneli me rifinitura karboni dhe alumini mat strehon sistemin e kontrollit MoodSelector™ dhe kontrollet per frenat elektrike te parkimit te cilet zevendesojne tradicionalen manuale: e thjeshte per tu perdorur, e cila kursen hapsire midis sediljeve.

Ndarjet e Magazinimit

Fiat 500X gjithashtu garanton funksionalitet optimal në sajë të ndarjeve të ndryshme të magazinimit të vendosura në sediljet e pasagjerëve:
Hapësira në katër dyert e makinës, sirtari i madh i mbyllshëm në pjesën e poshtme të kroskotit , xhepat përballë pasagjerit, si dhe dy mbajtëset e shisheve ndërmjet sediljeve të para.

SEDILJET E PARA ELEKTRIKE

Per te udhetuar ne nje konfort total sediljet mund te rregullohen ne lartesi, nne pozicionin para pas dhe ne nje kend shpinor te rehatshem

HAPSIRA E BAGAZHEVE

Ne nje hapsire te madhe dhe te shumellojshme mund te vendosen nga 350 deri ne 1000 litra me sediljet e palosura komplet te cilat mund te rregullohen edhe ne lartesi. Kapaciteti terheqes eshte deri ne 1200 kg