500 X OFF ROAD LOOK

 FCA Importers – Fiat

500 X OFF ROAD LOOK

DETAJE

EKSTRA//
DETAJË EKSKLUZIVE DHE
LINJA FLUIDE: ESHTE ANA E MIRE

SHIKOJENI ATE NE MADHESI... arrow

TEKNOLOGJI DHE SIGURI

XTROVERTED//
TEKNOLOGJIA MAKSIMALE
PER KOMODINTIN TUAJ

TEKNOLOGJI arrow

PAMJA E BRENDESHME 360°

XCEPTIONAL//
NE BORD, JU NDJENI CILESI NE PAMJE TE PARE.

ZBULOJENI NE 360° arrow

PAMJA E JASHTME 360°

XCITING//
DIZAJN IKON DHE PERFORMANCE
QE TE BENE PERSHTYPJE.

ZBULOJENI NE 360° arrow
02_bagagliaio