CUSTOMISATIONS

Per nje sperkatje me me shume ngjyra, jane pese paketa ekstra te vlefshem (E kuqe, E zeze, Bronx,, Bezhe) perfshire mbulesat e pasqyrave,pjeset e mbuluara te dyereve dhe mbulesa e çatis, e cila shkone perfekte me disqet alumini.
Paketa ekstra e kromuar eshte e vlefshme per ata te cilet preferojne nje pamje totale kromi.

SISTEMI I TERHEQIES

Atraktiv dhe funksional, 500X ka nje game te gjere sistemesh per transportin pajisje sportive si biçikleta, surfboards,ski dhe snowboards, si dhe shume aksesore te tjere te dizenjuar per perdorim sa me te mire te hapsirave te bagazhit, me rrjeta dhe vende ruajtje te organizuar. Dhe, per te nje komfort te shkelqyer, 500X ofron per ju dy paketa te lira: Vera dhe Dimri paketa ekstra, qe kombinon nje mbajtese biçiklete dhe nje mbajtese skish respektivisht me mbajtese te forecuar ne bagazh.

DISQE ALUMINI

Te transformoni automjetin tuaj me pajisje ekskluzive MOPAR ka dizenjuar nje game me disqe alumini 18″ te dedikuar per 500X, te vlefshem ne 5 variante ekskluzive.