DOBLO, NJË SILUETË QË DALLOHET.

Dizajn të ri, stil i ri, i njëjti personalitet i papërmbajtshëm si gjithmonë. A jeni gati?

GJITHÇKA, EDHE DIZAJNI I SAJ

Gjithçka për ju, ta ngisni dhe ta shihni.
Shikojeni atë si duhet, stili i Doblo e re është edhe më i veçantë: një seksion i përparmë plotësisht i ristiluar, ndërtuar për lehtësi, goma të reja aliazhi dhe dritat të pasme, një sipërfaqe të gjerë me xham dhe një ngjyrë të re gri të errët. Edhe në kohën tuaj të lirë, stili juaj nuk do të shkojë pa u vënë re.

Gjithçka në madhësinë e duhur

Çdo gjë është e admirueshme në Fiat Doblo. Stili i saj është më origjinal tashmë falë rinovimit të pjesës së përparme, grumbujve optikë të integruar, disqeve të gomave, dritareve më të mëdha dhe ngjyrës së re gri e mbyllur. Stili i Doblo nuk do të mbetet pa u vënë re.

Hapsirë për gjithçka

Çfarëdo që doni të merrni me vete, do të ketë vend në bordin e Doblo. Ne ridizenjuam panelin e brendshëm dhe derën për t’ju dhënë gjithë hapësirën që ju nevojitet. Disa zgjedhin të bëjnë pazar, të tjerët të eksplorojnë në natyrë. Familjet aktive do ta vlerësojnë kapacitetin e Doblo-s.

KA VEND PËR GJITHÇKA DHE GJITHKËND

Çfarëdo të merrni me vete në Boblo-n e re do tjua nxërë. Ka vend për gjithçka. Kemi rimodeluar pjesën e brendshme dhe panelet e dyerve për tju dhënë komfortin që dëshironi.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?