MË TEKNOLOGJIKE DHE MË MBROJTËSE PËR TË GJITHË FAMILJEN

Doblo është gjithmonë e gatshëme për të mirëpritur dhe për të mbrojtur familjen tuaj, kudo që të shkoni. Teknologji e saj do tjua bëjë jetën argëtuese dhe të rehatshme, gjatë udhëtimeve të gjata, si dhe në udhëtime të përditshme.

SISTEM I SOFISTIKUAR INFO

Radio Bluetooth me sistemin touch pa lidhje. Dëgjoni, flisni, shkruani dhe lundroni: çdo gjë është e lehtë, e shpejtë dhe intuitive.

MBROJTJE NGA KOKA TEK KËMBËT

Çantat anësore në Doblo janë të dizajnuara për të mbrojtur kokën, gjoksin dhe legenin e shoferit dhe pasagjerit përpara në rast të një përplasje anash. Karakteristikat e anës së pasagjerit kontrollojnë zonën që të thithë gjithë energjinë e impaktit dhe dyert janë dizenjuar për të mos u hapur aksidentalisht gjatë impaktit. Ajo gjithashtu përmban ESP për të ruajtur stabilitetin e automjeteve, si dhe pezullimin BI-LINK, standarde në të gjitha versionet, kështu që Doblo redukton dridhje në sipërfaqet e rrugëve jo të njëjta, duke garantuar kontroll të katër rrotave në rrugë.

BLLOKIMI

Për mbrojtje të plotë, ju mund ta përshtsni Doblo-n tuaj me bllokim, sistemi që kyç të gjitha dyert, duke përfshirë rezervuarin e karburantit, duke i bërë ato të pamundura për të hapur, edhe nga brenda.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?