Teknologjia dhe siguria

Shijoni aventurat tuaja në siguri të plotë dhe në të gjitha kushtet me Fiat 500X.

Njohja e Shenjës së Trafikut

Duke përdorur një kamera të instaluar në xhamin e përparmë, sistemi njeh shenjat kryesore të rrugës dhe kufijtë e shpejtësisë duke bërë që ikonat përkatëse të shfaqen në panelin e instrumenteve dhe ju tregon nëse po shkoni shumë shpejt.

Ndihma inteligjente e shpejtësisë

Ruani shpejtësinë tuaj aktuale me sistemin e njohjes së shenjave të trafikut dhe ndihmës inteligjente të shpejtësisë. Me vetëm një klikim mund të rregulloni kufirin e shpejtësisë me atë që zbulon sistemi i njohjes së shenjave të trafikut.

Ndihma në korsi

Nëse makina lëviz nga korsia e saj pa e aktivizuar treguesin, sinjalizimet do të ndizen dhe do të tingëllojnë për t’ju ndihmuar të tërheqin vëmendjen tuaj, që ju të jeni më të sigurt.

Kontrolli i shpejtësisë

Harrojeni që të rregulloni shpejtësinë tuaj gjatë gjithë kohës. Me Adaptive Cruise Control, zgjidhni një shpejtësi dhe 500X do ta mbajë atë dhe do ta adaptojë sipas automjetit që keni përpara.

Blind spot detection

Me 500X, pjesët jo të qarta nuk janë më një problem sepse sistemi kontrollon për automjete të tjera në zonat më kritike dhe ju paralajmëron për praninë e tyre me anë të dritave në pasqyrat e derës.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?