Dizajni

Fenerë të rinj, Drita të ditës dhe dritat e pasme me teknologji LED. Interiori dhe pamja e jashtme përcjell inovacion gjithashtu.

Gjithçka në një dritë tjetër

Shihni qytetin siç nuk e keni parë kurrë më parë, me dritat inovative të reja LED që ofrojnë më shumë ndriçim. Ato kursejnë deri në 66% të energjisë në krahasim me dritat e rregullta halogjene dhe zgjasin shumë më gjatë!

Krijoni komfort për veten tuaj

Në Fiat 500X Urban, çdo detaj është krijuar për të garantuar komoditetin më të mirë për ju.

Ashtu si timoni i ri ergonimik me kontrolle të integruara audio dhe grupi i ri i instrumenteve të ridizenjuar.

Një stil unik

Dritat e pasme Led të 500X, me sfond në ngjyrën e trupit të automjetit, tregojnë stilin e pagabueshëm të familjes 500. Ato gjithashtu janë të pajisura me LED për tu siguruar që ju të dalloheni dhe njiheni kudo që të shkoni.

Shikoni pas mbulesës

Plot stil nga brenda dhe jashtë. New Fiat 500X ka riprojektuar interiorin me lëkure techno në sedilje, panelin e përputhshëm të ngjyrës së trupit dhe logon e pagabueshme 500X si nënshkrimi i një artisti në kryeveprën e tij.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?