ËSHTË SOCIALE POR NUK ËSHTË NDJEKËSE

Në bordin e “Fiat 500″, e vetmja gjë që ka rëndësi është kënaqësia e drejtimit. Kjo është arsyeja pse ajo është e pajisur me të gjitha sistemet më të sofistikuara të sigurisë si – kontroll i timonit, funksioni Hands off Bluetooth® dhe Bluetooth Audio streaming, eco: Drive, Blue & Me, TomTom 2 LIVE, si dhe sistemin online të informacionit Uconnect™.

UCONNECT™

Uconnect™ esthe nje sistem infotainment™ qe ju mundeson fale nje ekrani 5″ ose 6.5″ touchscreen, te menaxhoni te gjithe pajiset…

SHPIRT MBROJTES

Ne modlein e ri 500, perveç sistemit te ri te frenimit (ne motoret 1.2) , you mund te mbeshteteni ne te sistemet me te mira te mbrojtjes: 7 airbag, ABS + EBD qe te mos humbisni kontrollin kur frenoni papritur, ESC + Hill Holder per t’ju mbajtur ne drejtimin e duhur ne emergjence dhe per te bere startimin ne te perpjete me te lehte. HBA per te bere frenimin e menjehershem me efektiv dhe Hazard Device i cili ndez menjehere dritat e emergjences nese detyroheni te ndaloni menjehere. Nderkohe feneret eliptik me DRL sigurojne vizibilitet maksimal fale teklologjise LED.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?