AVENTURA FILLON KËTU

Panda 4×4 pranon çdo lloj sfide, cilido qoftë terreni. Terrenet e ashpra nuk janë arsye që Panada 4×4 të lërë në mes aventurën. Taelnti I kësaj makine bën të mundur që të kthejë çdo pengesë në mundësi, në mënyrë të tillë që t’ju ofrojë sa më shumë argëtim.

IDEALE PËR QYTET. IDEALE PËR OFF-ROAD

Kush thotë që Panda 4 x4 nuk mund të jetë praktike në të njejtën kohë? Në sajë të shpirtit aventuresk, Panda 4×4 ju ofron të gjithë shpejtësinë dhe shkathtësinë e nevojshme për qytet dhe të gjitha cilësistë e duhura për terrenet malore. Idealja për qytet dhe për terrene malore.

GATI, NISUNI, ZBULONI

Merrni ‘4×4’ dh vetëm nisuni dhe mos mendoni për asgjë tjetër. Të gjithë elementët e kësaj makine janë ideuar në mënyrë të tillë që cdo gjë të jetë ideale dhe të mos ju krijohet as edhe problemi më I vogël gjatë udhëtimit duke përfshirë goma me diqe alumini 15’, pasqyra kunder mjegullës, lartësia e duhur nga toka.

ZBULONI CDO TERREN

Synimi ynë është që të ndiheni sa më komod, ndaj jemi munduar që t’ju sigurojmë të gjithë hapësirën e nevojshme në Pnadën e Re 4×4. Sedilet e veshura me materilale ekologjikë dhe opsinet e ndryshme për cdo sedilje, ju bëjnë që të ndiheni në shoqërinë e duhur, në çdo aventurë që vendosni të bëni.

TERRENE TË ASHPRA, KOMFORT GARANTUAR

Me Pandën e re 4×4, ju mund të udhëtoni në komfortin maksimal, cilido qoftë terreni që keni zgjedhur për të eksploruar.
Në sa jë të motorit me naftë ose me gaz, kontrollit mbi të 4-ta gomat, diferencial bllokimi elektronik dhe ESP standard, ju mund të eksploroni edhe terrenet më të vështira në komfotin maksimal.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?