RRUGË TË VËSHTIRA, KOMFORT I GARANTUAR

Me Panda-n e re 4×4, ju mund të udhëtoni rehat në çfarëdolloj udhëtimi. Me zgjedhjen e benzinës ose të motorëve me naftë, plus katër rrotat, diferencial elektronik dhe ESP si standart, ju mund të trajtoni terrenet më të vështira duke shijuar një drejtim të rehatshëm.

TË NGJITESH NË BORD

Panda e re 4×4 është e vetmja makinë qyteti që të ofron makinë me katër rrota. E gatshme për të trajtuar shtigjet malore dhe xhunglat urbane në mënyrë të barabartë. Cili është sekreti i tij? Një “moment përdredhës sipas kërkesës”, sistemi me makinë me katër rrota që përdor dy diferencialë, plus një bashkim të kontrolluar në mënyrë elektronike që shpërndan tërheqje të dy akseve uniform dhe proporcionalë. Panda e re 4×4 jep garanci të vërtetë në terre malore, në sajë të funksionit Electronic Locking Differential system në gjendje për të trajtuar lehtësisht edhe terrenin më të vështirë. Një drejtim, ku mbizotëron ndjenja e aventurës.

NJE SHTYPJE BUTONI

Kur rruga bëhet e vështirë, Panda e re 4×4 merr hov. Në sipërfaqet with poor grip ose në kushte ekstreme, sistemi ELD mund të aktivizohet që nga vendi i shoferit. Një shtypje e butonit dhe ju mund të bllokoni boshtet para dhe të pasme për të zgjedhur traksionin e makines në kushtet më të vështira. Rrugët e vështira? Nuk ekzistojnë me Panda-n e re 4×4.

SIGURI E LARTË

Sido që të jetë rruga, ju mund të keni besim sepse Panda 4×4 ofron standarde të larta të sigurisë. ESP (Program Elektronik i Stabilitetit) ju lejon të udhëtoni me mendjen e mbledhur dhe me një stabilitet të lartë, sido që të jenë kushtet. Në të njëjtën kohë ju gjithashtu keni sistemin ABS me nivele të shtuara të performancës, duke siguruar kontroll të plotë të makinës, madje edhe kur frenoni papritmas. Dhe në krye të gjithçkaje: Airbag-u i shoferit, Airbag-et e pasagjerëve dhe airbag-et e dritareve vijnë janë standard. Panda e re 4×4 ju jep të gjithë sigurinë që ju nevojitet – dhe më shumë se kaq.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?