PANDA CROSS

Muzika është pjesë e aventurës

Çdo aventurë ka playlistën e vet: prandaj në Panda Cross 4×4 do të gjeni sistemin UConnect MP3 me 4 altoparlantë, Bluetooth dhe kontrollet e integruara në timon.

PERSONALITET EKSKLUZIV

Dizajni i brendshëm ekskluziv ngjyrë natyrale gri dhe ngjyra kafe e lëkurës ekologjike, për një karakter për tu pasur zili.

Gjithmonë GATI

Panda Cross përmban disqe të gomave 15 ” së bashku me M + S 185/65. Panda Cross ofron luks praktik.

Kërko horizontet

Për një pamje sa më të mirë bukur dhe siguri, Panda Cross është i pajisur me drita mjegulle dhe dritat e drejtimit LED për gjatë ditës.

Drejtoni kudo. Me stil/klas

Siguria në çdo terren, mburoja e integruar e parakolpit.
Panda Cross 4×4 sjell një stil të ri për aventurat off-road dhe rrugët e përditshme. Për shembull, kryqëzimet me logon e Cross.

E bukur dhe praktike

Ashtu si dizajni i jashtëm, bordi i Panda Cross tregon një karakter të fortë. Makina është e pajisur për çdo gjë që ju nevojitet, qoftë kjo një kapelë eksplorimi ose dokument zyre.