SHUMË E REHATSHME, ME NJË STIL TË VEÇANTË

Panda është një ndër makinat e panimitueshme në dizajn, sepse gjithmonë I ka kushtuar kësaj pjese një rëdësi të veçantë. Dizajni i jashtëm reflekton shpirtin e brendshëm të makinës – Kjo është ajo ç’ka e bën atë unike.

FORMA E LOGOS FIAT

Qëndrueshmëria e një sheshi dhe delikatesën e një rrethi: “FORMA E NJË KATRORI ME KENDE HARKORE”. Një formë simpatike dhe e gjallë, një linjë që bashkon shijen dhe funksionalitetin, efikasitetin dhe mbrojtjen. Ashtu si Panda.

STILIMI I DETAJEVE

Detajet e vogla i japin Panda-s një pamje elegante – si emri i “Panda” i stampuar në pult dhe panelet e derës, që është delikate në ndalesa. Panda ofron një gamë të gjerë të ngjyrave të brendshme, duke ju lejuar të krijoni një Panda si ju pëlqen.

PANDA LARGPAMËSE

Syri yt tërheqet menjëherë nga pjesa përpara deri në atë të me dritat e ndezura përgajtë paneleve anësore me 3 dritare të rrumbullakosura në të dyja krahët, që të krijojnë përshtypjen e një sipërfaqe të pandërprerë xhami e cila të krijon mundësinë për të parë samë larg dhe për të qenë sa më të sigurt.

RELAKSOHUNI, ERDHI PANDA

Hyni në makinë dhe ndihuni si në shtëpinë tuaj, e vetmja gjë që duhet të bëni është të ndizni makinën. Lëreni Pandën t’ju drejtojë.
Hapësirë e mjaftueshme magazinimi
Mbajtëse stilolapsash / Mbajtëse monedhash
Mbajtëse kartopicetash

HAPESIRE GJIGANTE

Hapësira e Pandës është gjigante. Miliona kujtime, çantat tuaja të blerjeve, planet, fëmijët, ëndrrat, pajisjet sportive, miqtë tuaj. Ju pyesni. Panda do t’ju përgjigjet.

SEDILJET

Palosni sediljen e parë dhe mund t’i shtrini këmbet tuaja për një rehati maksimale. Breda Pandës ju gjeni të gjithë hapësirën e nevojshme për t’u ndier sa më komod dhe për të marrë me vete të gjitha gjërat që dëshironi.
60/40 sedijet e pasme
Sedilje e palosshme e pasagjerit e cila shndërrohet në tavolinë
Kontroll i lartë në të gjitha hapësirat.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?