TE NGASESH MAKINEN PA ME TE VOGLIN PROBLEM, VETEM RELAKSOHUNI

Teknologji e lartë, siguri, vetëm një emër – Panda italiane.

BLUE&ME™ TOMTOM LIVE 2

Vetëm me një të prekur , ose duke përdorur komandën zanore ju mund të përdorni të gjitha funksionet e mundshme të TomTom për të përdorur telefonin tuaj në siguri të plotë duke përdorur teknologjinë Bluetooth® duke ju mundësuar lidhjen me një shpejtësi më të madhe apo thjesht ta përdorni për të dëgjuar muzikë.

KONTROLL I TIMONIT

Pasqyrimi i stilit dhe elegancës së Fiat Tipo

BUTONI START&STOP

Shumica e makinave moderne janë të pajisura me një sistem “stop-start” të motorit i cili aktivizohet manualisht. Nëse dëshironi ta çaktivizoni, do të duhet ta bëni manualisht duke shtypur butonin e çaktivizimit në makinën tuaj. Në çdo ndezje të motorit do të duhet të përsërisni këtë procedurë.

KONSUM MINIMAL, KËNAQËSI MAKSIMALE

Start&Stop:Sipas rradhës, motori është fikur dhe rindezur kur ka qenë e nevojshme. GSI tregon se kur do të ndryshojë marshi. Konsum i reduktuar i karburantit dhe njëkohësisht i shqetësimeve tuaja.

SISTEMI AUDIO I PANDES

Nëpërmjet sistemit të radios hi-fi radio dhe and 6 bokseve , udhëtimi juaj me Pandën do të jetë perfekt.Jepeni jetë dashurisë suaj për udhëtimin.

SISTEMI MBROJTES

Shijojeni udhëtimin në siguri të plotë. Panda është e pajisur me Isofix, për të fiksuar sediljet e fëmijëve për t’i mundësuar atyre siguri të plotë. Nëpërmjet 4 airbagëve – 2 në pjesën e përparme (shoferi & pasagjeri) and 2 airbeg anësorë tek dritaret – ju mundësojnë sigurinë e plotë që ju nevojitet në rast përplasjeje.

IRON PANDA

5490 për të rritur sigurinë e udhëtimit tuaj, struktura e makinës është e ndërtuar me celik të një cilësie të lartë me zona të kontrolluara në rast të kontakti në pjesën e përparme. Kjo karakteristikë e bën Pandën më të sigurtë dhe më të fortë, duke ju mundësuar të gjithë sigurinë që ju kërkoni.

MBAJTESJA E KOKES

Panda vërtetë ka menduar për çdo gjë. Pajisja më të gjitha mjetet e nevojshme për t’ju mundësuar siguri të plotë përfshin mbajtëset e kokës në rast të aksidenteve të rënda.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?