PUNTO, MAKINA E ËNDRRAVE

Ajo është makina e ëndrrave në sajë të interiorit të saj, i cili ndërthur stilin dhe komfortin. Ne e pëlqejmë atë për cilësitë e saj, për linjat e rafinuara dhe për stilin sportiv elegant. Ne e pëlqejmë atë sepse është një Punto.

HAPËSIRA QË DËSHIRONI

Punto ju ofron zgjedhje të ndryshme për të plotësuar nevojat tuaja si ato teknologjike ashtu edhe ato funksionale. Të gjitha hapësirat janë bërë posacërisht për ju, në mënyrë të tillë që ju t’i mbushni ato me pajisjet që ju nevojiten. Zgjidhni Fiatin që ju përshtatet më mirë.

MODELI SPORTIV

Po aq dinamike sa edhe ju! Modeli i ri sportiv ju mundëson një set standard pajisjesh në një formulë të vetme: versioni më dinamik në llojin e tij. Jepini Puntos suaj stilin sportive që ju dëshironi: detajet e shumta janë ato që bëjnë diferencën. Pajisje standarte: shpërndarje sportive, funde anësore, timon, disqe rrotash 16 ”, drita të zezadhe shumë detaje të tjera.

ELEGANCË SPORTIVE

Dizajn krejtësisht i ri. Dritat e përparme dhe të pasme jane në pjesën e poshtme të makinës porn ë këtë model kanë një formë më të zgjatur. Simboli i stilizuar në ngjyrë të kuqe, në të njetën ngjyrë me simbolin e Fiatit, qëndron në qendër të pjesës së pasme.

MAKINE KATALOGU

E disponueshme në 9 versione ngjyrash, Punto është e gatshme për të ecur së bashku me ju në pasarele. Portokalli, E kuqe deti, Blu deti…Po ju si do ta vishnit Punton tuaj?

KONTROLL KLIMATERIK I PERSONALIZUAR

Me kontroll klimaterik automatic dual zone, ju mund të përcaktoni temperaturën sipas nevojave tuaja, duke përmbushur edhe tuajat edhe ato të pasagjerit.

KOMFORT NË MAKSIMUM

Komforti në maksimum? Pjesa e brendshme e Puntos ju mirëpret në sajë të komfortit që ofron dhe materialeve të një cilësie të lartë(Castiglio). Në pjesën e kroskotit mbizotëron elegance dhe funksionaliteti. Ndihuni sa më komod në sediljet me material të rafinuar që plotësojnë cdo nevojë tuajën dhe që vijnë në versionin e kuq dhe gri. Sediljet e modelit sportiv janë prej një materiali shumë cilësor që ndërthur stilin me teknologjinë, duke ju ofruar më të mirën.

Interiori

Komfort dhe bukuri: ky është interiori që karakterizon Punton, një makinë e rehatshme me hapësirë të mjaftueshme. Fiat Punto është makina ideale krijuar për t’ju dhënë bukurinë që kërkoni.

E Përshtatëshme

Fleksibiliteti që gëzon Punto është i pabesueshëm. Me Versatility Pack, mënyra juaj e drejtimit bëhet plotësisht e përshtatshme dhe ju nuk duhet të shqetësoheni për ngarkesa të rënda.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?