Tipo

Një gamë e plotë të përfshira në versionin standard. Më shumë hapësirë për ju dhe familjen tuaj. Komfort maksimal, për një çmim tepër të ulët.

Më shumë hapësirë për më shumë komfort

Fiat Tipo është projektuar për të ofruar hapësirën dhe komfort maksimal për drejtuesin dhe pasagjerët e tjerë. Bordi ofron 5 vende për pasagjerët.

Është këtu!

Elegant, i gjerë dhe i rehatshëm.
Fiat Tipo: Kënaqësia e drejtimin ka gjetur dimensionin e saj.