FIAT 500L VLERËSOHET ME ÇMIMIN AUTOMJETI ME PERFORMANCËN MË TË MIRË EKONOMIKE, “BEST ECONOMIC PERFORMANCE”

FIAT 500L VLERËSOHET ME ÇMIMIN AUTOMJETI ME PERFORMANCËN MË TË MIRË EKONOMIKE, “BEST ECONOMIC PERFORMANCE”

Automotive Science vlerëson modelin popullor të Fiat 500L për karakteristikat e saj. Minivan-i italian u vlerësua me çmimin Best Economic Performance nga Automotive Science. Studimi zbuloi se makina e markës historike të Torinos, që i përket Fiat Chrysler Automobiles, ofron vlerën dhe performancën më të mirë ekonomike krahasuar me çdo makinë tjetër në klasën e saj.

Vetë Colby, menaxheri i Automotive Science, tha se Fiat 500L u vlerësua si automjeti me performancën më të mirë ekonomike në këtë kategori, falë çmimeve të ulëta në treg dhe kostove operative shumë të ulëta në një segment të tillë konkurrues.

Diçka tjetër që ka bërë diferencën është platforma veçanërisht e lehtë e automjetit që bën të mundur efikasitetin në aspektin e konsumit. Kjo rezulton në ndotje më të vogël dhe prodhim më të madh operacional.

Duke marrë parasysh blerjet dhe kostot e operimit në gjashtë vite, Fiat 500L arriti të kapërcejë rivalët e saj të drejtpërdrejtë dhe të marrë çmimin e Performancës më të mirë Ekonomike e dhënë nga Automotive Science. Ndërsa planifikojmë të lançojmë gjeneratën e re të automjetit më të popullarizuar brenda 5 viteve, shpresojmë se do të bëjmë edhe më mirë se versioni aktual.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?