New Tipo Mirror dhe Street pasuron gamën e Fiat Tipo Range

New Tipo Mirror dhe Street pasuron gamën e Fiat Tipo Range

  • Modeli I ri Fiat Tipo Mirror dhe Street janë versionet më të fundit në familjen Tipo. Për këdo që kërkon performancë dhe teknologjinë më të fundit, ky është modeli ideal.
  • Tipo Mirror bën diferencën falë detajeve të kromit dhe sistemit të integruar touchscreen “UELLSTTM 7” HD LIVE, me aplikacionin Apple CarPlay dhe Android Autocomcompatibility, si pajisje standarde.
  • Versioni Street ofron komoditet të jashtëzakonshëm. Ai kombinon stilin që e karakterizon me tiparet më të mira të familjes Tipo: karakter urban dhe çmim i ulët.
  • Fiat Tipo Mirror dhe Fiat Tipo Street janë në dispozicion të modeleve me 4-dyer, 5-dyer dhe Station Wagon.
  • Motor benzinë ​​dhe turbo diesel me transmetim manual ose automatik.
  • Pajisjet dhe çmimet ndryshojnë nga vendi në vend dhe teksti i mëposhtëm përshkruan të dhëna të përbashkëta për të gjitha tregjet.

Fiat Tipo Mirror, teknologji dhe elegancë

Falë veçorive specifike dhe kombinimeve ekskluzive të ngjyrave, edicioni special Mirror është kombinimi i përsosur i teknologjisë dhe stilit Tipo. E integruar me këto aftësi të avancuara, automjeti zgjeron gamën falë përdorimit të  telefonit tuaj smartphone që lejon hapjen e aplikacioneve kryesore në mënyrë të sigurt, direkt nga vendi i drejtuesit pa I lëvizur duart nga timoni. Tipo Mirror është stil. Ngjyra e re ekskluzive, Venezia Blue, e disponueshme sipas kërkesës, debuton në mënyrë të përkryer, me detajet tërheqëse të kromit, siç janë dorezat e dyerve, profili i grilës më të ulët dhe kapakët e pasqyrave.
Android Auto, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.
Apple CarPlay është një markë e regjistruar e Apple Inc.

Mopar® Connect: siguri e lartë

Mopar® Connect, grup i ri i shërbimeve të dedikuara për sigurinë dhe kontrollin e automjetit, është i disponueshëm sipas kërkesës së Mirror. Ajo integron shërbimet e Uconnect LIVE dhe shton funksione të reja, si ndihma në rrugë, shpëtimi në rast aksidenti dhe vendndodhja e automjetit, në rast vjedhje. Sistemi mund të përdoret gjithashtu për të kontrolluar disa nga funksionet e automjetit në distancë, si një paralajmërim nëse makina kalon një limit të caktuar të shpejtësisë ose lë një zonë të përcaktuar më parë në një hartë ose për mbylljen dhe zhbllokimin e dyerve. Së fundi, Mopar® Connect mundëson përdoruesit të gjejnë lehtë makinën e parkuar dhe të shohin informacion në lidhje me gjendjen që është, nivelin e karburantit dhe ngarkimin e baterisë në smartphone.

Si pjesë e një projekti të zhvilluar së bashku me Targa Telematics, një version i Mopar® Connect është gjithashtu në dispozicion për bizneset, profesionistët ose kompanitë për të menaxhuar automjetet kompanisë. Përveç shërbimeve bazë, ky version është një paketë e plotë për monitorimin dhe menaxhimin në mënyrë efikase dhe efektive.

Fiat Tipo Street, vjen me një stil dinamik

Fiat Tipo Street është targetuar nga klientët e rinj që kërkojnë që automjeti I tyre të jetë dinamik me një dizajn elegant. Versioni i ri i Street, përbëhet nga rrotat e reja aliazh me shkëlqim 16 inç, dritare me detaje të errëta, në kapakët e pasqyrave dhe në dorezat e jashtme dhe të brendshme. Dritat LED DRL, konsolidojnë karakterin e Tipo Street të këtij versioni të veçantë.. Me fjalë të tjera, kombinon stilin që lejon të dalë nga turma urbane dhe përvetëson tiparet më të mira të Tipo: përmbajtje e fortë dhe çmim i ulët, lehtësi të jashtëzakonshme pa kompromis.

Një zgjedhje e gjerë

Modelet e reja Mirror dhe Street janë në dispozicion të modeleve me 4-dyer, 5-dyer dhe Station Wagon me një gamë të plotë motori në përputhje me rregulloret strikte të WLTP. Linja përfshin motorët me benzinë T-Jet 1,4-litër, 120-hp 1.4 litër dhe 95-hp 1.3 MultiJet dhe 120-hp 1.6 MultiJet, motorë me naftë, gjithashtu me transmetim automatik DCT.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?