Fiat 500X

Fiat 500X

Me rastin e festave të fundvitit, Fiat Albania ofron me ulje speciale Fiat 500 X Lounge, Automatike, 1.4 Benzinë, nga 25’990 në 18’990 euro ose me mundësi pagese me këste nga Landeslease 249 euro/muaj, afati 6 vjet, parapagim 5000 euro ku përfshihen dhe Kasko 1 vit e Komisioni i administrimit.

Kontaktoni tani. Sasi e limituar. Mob: +355 67 5000 767; ose na vizitoni në showroom-in tonë: Automaster, Autostrada Tiranë-Durrës, km. 4.