Fiat Panda

Fiat Panda

Ofertë Fiat Panda për vetëm 9’450 Euro! Fiat Panda Një dhe e vetmja. Motor 1.2, Benzinë, Zero km.Kontaktoni tani. Sasi e limituar. Mob: +355 67 5000 767; ose na vizitoni në showroom-in tonë: Automaster, Autostrada Tiranë-Durrës, km. 4.