Skip to content Skip to navigation

  Motori i Fiat 500X

  500X vjen me nje motor te ri HYBRID, 1.5L motor benzine me turbo dhe a 48V motor elektrik.  

  HYBRID

  1.5L 130 DCT

  HYBRID

  1.5L 130 DCT

  96kW (130) @ 5250rpm 

  Fuqia maksimale kW (CV) @ RPM:  

  240Nm @1500rpm 

  Torque Max (Nm) @ RPM: 

  121

  Shpejtësia maksimale  (mph) 

  9,4

  0-62 mph (s)

  44.1 - 49.5 (5.7 - 6.4)

  Konsumin ciklik mpg (l/100 km) - min/max

  128/136

  CO2 WLTC- min/max  [g/km] 

  Ekologjike

  EURO 6

  E disponueshme me

  Transmicion AUTO