Skip to content Skip to navigation

Turin, 1899

Historia e një prej markave më të vjetra që i kanë rezistuar kohës.

Një legjendë automobilistike në itali

Akronimi F.I.A.T. do të thotë Fabbrica Italiana Automobili Torino, por emri FIAT do të thotë shumë më tepër. Themeluar në vitin 1899, kompania me bazë në Torino është bërë një simbol i sipërmarrjes teknologjike dhe krijuese të Italisë, të cilat kanë ndryshuar përgjithmonë vendin dhe historinë e lëvizshmërisë automobilistike globale.

Personaliteti i familjes Agnelli, vizioni gjenial dhe projektues i Dante Giacosa dhe largpamësia administrative e Vittorio Valletta. Zgjerimi drejt Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë, por edhe bazën kryesore në Torino, në komplekset industriale Lingotto dhe Mirafiori. Fiat i parë 3 1/2 HP, "Topolino", 500 dhe 600, 124 dhe Panda. Rritja e kompanisë, bashkëpunimetdhe blerjet. Mbi 120 vjet ngjarje të jashtëzakonshme, personazhe karizmatikë, ndryshime të logos së kompanisë dhe sigurisht makinave të saj: historia e plotë e treguar në faqen e internetit të FCA Heritage.

Shërbimet

FCA Heritage u ofron pronarëve dhe koleksionistëve
të makinave vintage Fiat një gamë të gjerë shërbimesh,
ofruar direkt nga kompania mëmë.

Merrni të gjithë prodhimin e makinës suaj
të dhënat - ruhen në të dhënat e mbajtura në
Centro Storico Fiat - nga
duke kërkuar Certifikatën e Origjinës.
Besojini modelin tuaj klasik Fiat
ekipit të ekspertëve të FCA Heritage,
të cilët do të vërtetojë origjinalitetin e saj,
nëpërmjet Certifikimit të Autenticitetit,
ose të kryejnë riparime të plota dhe
proceset e restaurimit.

Rifreskohet nga Projektuesit

Makinat e Fiat: të rikuperuara, të restauruara dhe të certifikuara nga ekspertët e FCA Heritage, më në fund mund të kthehen në treg... në numër të kufizuar.

Bëhuni pronar i Fiat-it vintage që keni ëndërruar gjithmonë, duke e blerë atë direkt nga kompania mëmë. Zbuloni se cilat makina janë aktualisht të disponueshme në vitrinën e projektit Reloaded by Creators.