Skip to content Skip to navigation

Kushtet afatgjata të qiradhënies: e ardhmja urbane

Leasys ofron zgjidhje afatgjata për qiradhënie duke ju mundësuar një automjet Fiat kundrejt një pagese fikse mujore

VIZITO WEBSITE

Kushtet afatgjata të qiradhënies: e ardhmja urbane

Kushtet afatgjata të qiradhënies: e ardhmja urbane

Leasys offers its expertise for the operational management of your vehicle. The sales team are ready to provide you with information on our Contract Hire products and our dedicated services.

Why buy a vehicle when you can hire one?
Leasys can provide you with a personalised quote according to your requirements.

Si funksionon qiradhënia afatgjatë?

Produket tona

Fiat-500-Panda-Hybrid

A jeni një person fizik?

Lexoni ofertat Leasys të cilat mund të personalizohen sipas kërkesës tuaj.
MËSO MË SHUMË

Fill up on services

The Leasys mobility formula includes the services you need to enjoy your vehicle without some of the hassles that come with vehicle ownership: Leasys will take care of the Road Fund Licence, GAP waiver and roadside assistance so that you can enjoy your vehicle. Depending on the product you choose, you can buy additional packages with extra services for a more hassle-free driving experience.

Leasys app

Lokalizimi, harta e parkimit, kërkesat për aksidente ose ndihmë në rrugë: përfitoni drejtpërdrejt nga këto shërbime nga smartphone-i juaj.
MËSO MË SHUMË

U Go

Parkimi nuk ka qenë kurrë kaq me leverdi!

Kur nuk e përdorni, ndajeni makinën tuaj përmes platformës së ndarjes së makinave U Go dhe përfitoni nga kursimet.
Scopri di più

FAQ

Për pyetje lidhur me qiradhënien afatgjatë dhe menaxhimin e automjeteve dhe kontratës suaj, ju lutemi vizitoni: https://www.leasys.com/uk/english/useful-information/faq

Na ndiqni në
         

Klientët ekzistues të Leasys, shkarkoni dhe eksploroni aplikacionin tonë falas dhe regjistrohuni në një llogari përmes burimeve të mëposhtme:

      

Logo     Logo

Zbuloni ofertat tona në www.leasys.com