Skip to content Skip to navigation
All-Electric 500 LA PRIMA BOCELLI

ALL-ELECTRIC 500
LA PRIMA BOCELLI

Fiat 500 Elektrik
Fiat 500 Elektrik Cabrio

Arti i Muzikës

Dy ikona italiane, Fiat 500 dhe Andrea Bocelli, janë bashkuar për të krijuar një përvojë legjendare. Në bordin e All-Electric 500 La Prima nga Bocelli, një sistem audio premium mbresëlënës, realitet virtual, JBL transformon çdo udhëtim në një përvojë unike muzikore.


VENDE TË NDRYSHME, MË SHUMË EKSPERIENCA
Zgjidhni midis katër vendeve të ndryshme virtuale për të dëgjuar muzikën tuaj.

#1 Muzika ime

Transformoni Fiat 500 La Prima nga Bocelli në stacionin tuaj të muzikës. Tinguj të ngrohtë dhe eksperiencë unike në çdo këngëqe zgjidhni të dëgjoni.
Best for: Unplugged, Folk/Acoustic, Pop and Hip-hop.

“Like my favourite music space at home: a relaxing cocoon dedicated to sound perfection.” - Andrea Bocelli

#2 Studio muzikore

Përjetoni akustikë dhe cilësi të shkëlqyer, ashtu si të ishit në studio regjistrimi.
Best for: Jazz, Blues, Chamber music and Podcasts.

“The acoustics of my own studio: An intimate space engineered for artists to capture perfection.” - Andrea Bocelli

#3 OPERA G. VERDI, PISA

Dëgjoni muzikë sikur të ishit në një opera. Përjetoni ndjesinë e muzikës live nga automjeti juaj.
Best for: Orchestras, Opera and Orchestral Movie soundtracks.

“I made my debut at Teatro Verdi in Pisa, one of the finest venues in the world. We acoustically mapped it to give you the full Opera House experience.” - Andrea Bocelli

#4 MY OPEN AIR ARENA

Transformo Fiat 500 elektrik La Prima nga Bocelli në një atmosferë muzikore sikur të ndodheshit në një stadium.
Best for: Live performances.

“These acoustics are inspired by Teatro del Silenzio, my own Tuscan hilltop arena where the peace of nature plays host to the pure energy of open-air performances” - Andrea Bocelli

INFOTAINMENT

Sistemi i ri Cinerama Infotainment i Fiat 500 La Prima të ri nga Bocelli, me ekranin e tij 10,25" është gjithmonë i gjerë dhe i qartë për sytë tuaj. Falë audios JBL Premium të masterizuar nga Bocelli, ju mund të shijoni një cilësi të pakrahasueshme në çdo udhëtim. Sistemi ju lejon të zgjidhni midis katër vendeve, virtual audio të përzgjedhura nga vetë legjenda Bocelli!