EDHE LEGJENDAT RRITEN.

Madje edhe ndryshojne, si modeli i ri 500. Modelit ikone I rinovohen linjat pop ne menyre te guxishme dhe terheqese.

PERSONALITET DHE BUKURI. NJE KOMBINIM PERFEKT.

Stili guximtar ne pamjen e jashtme permledh nje interior teresisht te rinovuar, me terheqes, me elegant dhe te rafinuar. Si gjithmone, 500 eshte e gatshme te surprizoje.

DASHURI PA TURP

Fytyra e qeshur e 500 bëhet më shumë ngacmuese. Pjesa e përparme të jep idenë se makina të shkel syrin, falë mbulesave të reja dhe parakolpit që rrethon grilën tre-dimensionale. Më tërheqëse, më pozitive, madje edhe më shumë 500. Fenerët e rinj poli-eliptikë janë të ndërlidhur dhe duket se përshtaten me errësirën. Ndërsa dritat e reja të ditës me teknologjinë LED janë të frymëzuara nga zeroja e logos 500 dhe në errësirë bëhen më të dallueshme.

LINJA UNIKE

Profili i pangaterruesheme i 500 nuk ndryshon por i shtohet me shume karakter fale dy disqeve me metal te lidhur 15″ me ngjyre gri me shkelqim dhe atyre 16″ me ngjyre te zeze mat ne formen e dimamantit ne hoje. Modeli i ri 500 pasurohet edhe nga dy ngjyra te reja te karrocerise: ngjyra paster Corallo Red dhe ajo metalike Burgundy Aida qe jane shume te rafinuara dhe elegante.

ANA E SAJ TRENDY

Ne anen e pasme, silueta e modelit te ri 500C eshte e pajisur me kapoten e rreshqitshme ne forme te rrumbullakuar e cila aktivizohet pa u ndier ne menyre elektrike duke u hapur dhe duke inkorporuar edhe xhamin e pasem me ngjyre te erret, driten e trete stop dhe spoilerin. Nje objekt i vertete dizajni i cili mund te porositet ne tri ngjyra: flidish, e kuqe dhe e zeze. Elementet e ri te dizajnit jane mbreslenes si per shembull shiriti i kromuar, qe ve me shume ne dukje goditjepritesin dhe mbeshtjell dritat e mjegulles, te indietros dhe sinjalet e kthimit duke ju pershtatur kornizes se karrocerise. Nje zgjidhje jo e zakonte dhe e guximshme qe thekson kapacitetin per tu rinovuar te modelit 500C pa humbur shpirtin e saj te perjeshtem.

PERFEKSIONI NUK ESHTE AKSESOR

Dizajni i kruskotit eshte rishikuar teresisht per te mbeshtjelle ne vetvete teknologjine e re ne bord. Elementet e kromuar dhe dizajni me i rrumbullakosur i elementeve te kontrollit jane shume terheqes. Por 500C e re nuk eshte thjesht me e bukur, eshte dhe me fuksionale. Madje ka edhe nje sirtar te dobishem te ri ne bord si dhe nje tunel qendror me porta USB/Aux me te bollshem.

GJITHÇKA NEN KONTROLL

Timoni i ri ka nje disajn teper special, i stolisur me elemente te kromuar. Display dixhital novator 7″ TFT ju mundeson te mbani nen kontroll te gjithe infomacionin e nevojshem gjate ngarjes si kontaktet me te shpeshte, temepraturen, indikatorin per nderrimin e marsheve qe ju tregon kur duhet te nderroni marshet, xhirot e motorit dhe kompjuterin e udhetimit i cili ju mundeson te pergatisni mjetin ne varesi te distances qe do udhetohet, konsumin aktual te karburantit, pershkueshmerine, etj.

INSPIRUAR NGA MODA E LARTE

Stil, stil, stil dhe akoma me shume stil. Materialet e reja dhe copa e perdorur per brendesine e modelit 500 vijne drejtpersedrejti nga pasarelat per prestigjioze. Ketu tregohet nje cope skoceze Glen plot gjalleri me ngjyra te ndryshme dhe lekura e re burgundy mjaft e çmuar me konture blu. Nje ngacmim vintage ne perkujtim te ngjyrave te viteve ’60.

ÇDO UDHETIM DUHET SHIJUAR NE KOMODITET

Per te garantuar te gjithe komfortin qe mund te deshironi mjeti eshte i pajisur me ndenjese te reja me materiale edhe me ergonomike dhe te dizenjuar per te lehtesuar aksesin e pasagjereve ne ndenjeset e pasme.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?