ESHTE SOCIALE. POR JO FOLLOWER.

Ne bordin e modelit te ri 500 e vetjma gje me rendesi eshte kenaqesia ne ngarje. Per kete arsye eshte e pajisur me te gjithe sistemet me te sofistikuara te sigurise dhe infortainment – komanda nd timon – Hands off Bluetooth® function dhe Bluetooth Audio streaming, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 funksione LIVE, si dhe sistemin e informimit online Uconnect™.

UCONNECT™

Uconnect™ është sistemi audio që ju lejon të menaxhoni të gjitha pajisjet multimediale në makinën tuaj, nga radioja analoge dhe digjitale (DAB) në të gjitha mediat kryesore (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) që lidhen përmes portit USB dhe Aux. Radioja Uconnect 5 ” përmban funksionin e navigimit të TomTom 2.5D, informacionin e itinerarit dhe një hyrje të destinacionit të zërit për të futur adresën përmes komandave me zë. Sistemi i ri ju lejon të përdorni një sërë aplikacionesh në mjet duke integruar një smartphone në mënyrë që të mund të lidheni gjithmonë me miqtë tuaj në Facebook dhe Twitter; dëgjoni mbi 35 milionë këngë përmes Deezer dhe më shumë se 100,000 stacione radio me TuneIn; të informoheni në kohë reale për lajmet ose të dhënat e trafikut, radarëve dhe motit me shërbimet TomTom LIVE. Përveç kësaj, ju mund të përmirësoni stilin tuaj të drejtimit me eko Drive: Drive™, duke kursyer karburant dhe kontroll në kohë reale të emetimeve CO2 të automjetit tuaj. Dhe ju mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj përmes myCar: ju kujton se ku keni parkuar atë, ju informon në lidhje me nivelin e karburantit dhe anomalitë e mundshme në makinë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?