Skip to content Skip to navigation

  Inovacion i ri

  Fiat Tipo është prodhuar për përditshmërinë dhe performancën e duhur për aventurë. Mësoni më shumë për teknologjinë hibride.

  Hybrid 1.5 130 HP DCT

  Hybrid 1.5 130 HP DCT

  130

  Fuqi maksimale CE -kW (HP) @rpm96(130)525

  240

  Max Torque CE – Nm (kgm) @rpm

  124

  Shpejtësi maksimale (mph)

  9,3

  Përshpejtimi 0-62 mph (s)