Skip to content Skip to navigation

  Për një udhëtim të këndshëm

  INFOTAINMENT

  Teknologjia me e re e Fiat Tipo Hatchback dhe Station Wagon. Radio 7’’ ju lejon të shijoni muzikë dhe të bëni lidhjen e paisjeve tuaja në mënyrë të qartë vizuale dhe të thjeshtë.

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Lidh iPhone me ekranin Uconnect™ 7’’ dhe kontrollo Apple CarPlay wirelessly me Siri ose ekranin me prekje. Wireless Apple CarPlay është metoda më e zgjuar dhe e sigurt për ta përdorur telefonin tuaj në automjet. Ju mund të navigoni, telefononi, dërgoni ose merni mesazhe, dëgjoni muzikë, libra audio ose radio teksa qëndroni i fokusuar në drejtimin e automjetit.

  CarPlay, iPhone dhe Siri janë marka të regjistruara të Apple inc. 

  Klikokëtu për më shumë. 

  WIRELESS ANDROID AUTO™ 

  Fiat Tipo ofron edhe Android Auto™. Sapo smartphon-i juaj lidhet me automjetin, shfaqen në ekranin Uconnect™ 7’’ aplikacionet. Ju mund të aksesoni muzikë, kontakte, Google Maps, gjendjen e trafikut në kohë reale, të gjitha këto nëpërmjet ekranit me prekje, dhe pa e vendosur sigurinë tuaj në rrezik gjatë drejtimit të automjetit.

  Google, Google Play dhe Android Auto™ janë marka të Google LLC.

  Klikokëtu për më shumë.