Skip to content Skip to navigation
Thursday, June 08, 2017

FIAT 500 FITON ÇMIMIN AUTO EXPRESS DRIVER POWER PËR VITIN 2017

Fiat 500 - i njohur për dizajnin e tij të përjetshëm - është shpallur fitues në eventin Auto Express Driver Power Survey 2017.

Fiat 500, që këtë vit feston 60-vjetorin e saj, fitoi medaljen e argjendtë në kategorinë Best Premium Supermini pasi mori reagime pozitive nga mijëra njerëz.

Fiat 500 jo vetëm që mori çmimin e argjendtë në kategorinë e përgjithshme, por u rendit më lart në katër nga kategoritë për 'Interiorin dhe Komfortin', 'Praktikalitet dhe Hapësira', 'Infoargëtim dhe teknologji' dhe 'MPG dhe Kostot e funksionimit.

Other news that may interest you