Skip to content Skip to navigation
Dhjetor 13, 2022

Prezantojmë Fiat x Octopus Energy

“ Aplikimi i ndryshimeve inovative është një qëllim kryesor për ne” - Rebecca Dibb-Simkin, Zëvendëskryetare e Produktit, Grupi Octopus Energy.

Fiat UK prezanton partneritetin më të ri me Octopus Energy, një nga furnizuesit kryesorë të energjisë së pastër dhe të rinovueshme në Mbretërinë e Bashkuar. E njohur si Which? për 5 vite, Octopus Energy do të jetë kyc në suportimin e Fiat për të arritur qëllimet e qëndrueshmërisë në vitet e ardhshme.

Ky është një lajm i shkëlqyer për drejtuesit e Fiat, pasi ky partneritet mund t'u ofrojë përdoruesve qasje në rrjetin e ngarkesave elektrike të Octopus, Elektrik Universe. Me mbi 300,000 stacione elektrike publike në gjithë vendin dhe një mënyrë të thjeshtë për të paguar, nuk ka qenë kurrë më i lehtë përdorimi i energjisë elektrike. Mësoni më shumë: https://electroverse.octopus.energy/?cid=fiat-web

Karikimi në shtëpi do të jetë gjithashtu më i lehtë. Kutia Ohme - e disponueshme për vetëm £999 - mund të përdoret së bashku me Octopus-i Inteligjent, një tarifë energjie inteligjente që ndihmon përdoruesit të optimizojnë përdorimin e energjisë duke karikuar automjetin në kohën më të mirë. Kjo do të thotë përdorim të një pjesë më të madhe burimesh të energjisë të rinovueshme dhe tarifa më të volitshme. https://fiat.octopus.energy

Fiat është tepër entuziast për këtë epokë të re të drejtimit elektrik. Jemi të angazhuar të bëhemi një markë vetëm me automjete elektrike deri në vitin 2027, dhe që nga data 1 korrik 2022, çdo model në gamën Fiat është elektrifikuar. Jemi të motivuar të vazhdojmë të formojmë të ardhmen e mobilizimit elektrik së bashku me Octopus Energy.

Lajmet më të fundit