Skip to content Skip to navigation
    A TIPO TO TAKE ON ADVENTURE

    Udhëto me Tipo drejt aventurës tuaj

    Ju prezantojmë me Tipo Garmin: një seri sepciale automjetesh prodhuar për të gjithë ata të cilët jetojnë çdo moment në maksimum. Tipo është krijuar për të bashkuar njerëzit ndërsa Garmin është lider në navigimin GPS dhe teknologjinë praktike. Tipo Garmin kombinon stilin me monitorimin e shëndetit dhe opsioneve fitness falë Venu® Sq smartwatch, duke motivuar këdo që të qëndrojë aktiv. Inovacioni i Garmin dhe stili unik i Fiat do t'ju lejojnë të përjetoni një lidhje dinamike me automjetin tuaj, natyrën që ju rrethon dhe pasioneve tuaja.