Skip to content Skip to navigation
  Përjeto ARTIN E Zërit

  FIAT 500 ELEKTRIK LA PRIMA BOCELLI

  Për ta kaluar eksperiencën e Fiat në një tjetër nivel, kemi ndihmën e një artisti unik, Andrea Bocelli. Së bashku me inxhinierët ekspertë të JBL’s, kemi krijuar një përvojë audio premium që është një shoqërues perfekt për çdo udhëtim. Katër ambiente virtuale, katër efekte unike audio dhe mënyra të pafundme për tu argëtuar gjatë udhëtimin tuaj.
  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

  FIAT (500) ELEKTRIK RED

  Një partneritet i cili nxjer në pah punën e (RED). (RED) është një organizatë që lufton emergjencat shëndetësore globale si SIDA dhe COVID-19. Duke blerë një produkt (RED), aktivizohet një donacion për Fondin Global për të mbështetur një gamë shërbimesh të parandalimit, trajtimit, këshillimit, testimin, edukimit dhe kujdesit për komunitetet më në nevojë. Për të përhapur më tej punën e (RED), me krenari kemi krijuar Familjen (FIAT)RED.

  Fiat, Jeep dhe RAM kanë arritur, përmes partneritetit me (RED), të dhurojnë minimalisht 4 milionë dollarë në Fondin Global në mesin e viteve 2021 dhe 2023 për të ndihmuar në luftën kundër emergjencave shëndetësore si COVID-19 dhe SIDA. Çdo automjet (FIAT)RED është një Produkt (RED) dhe është pjesë e këtij angazhimi.