Dizajni

Për të marrë maksimumin nga çdo aventurë ju duhet stili, si dhe personaliteti, dhe 500X Cross i ka të gjitha ato që jeni duke kërkuar.

Ndriçoni aventurën tuaj

Fenerët e rinj Led të 500X Cross Look do të ndriçojnë në mënyrë të përsosur duke ofruar ndriçim shtesë. Edhe më mirë, ata kursejnë deri në 66% të energjisë në krahasim me dritat e rregullta halogjene dhe zgjasin shumë më gjatë!

Gjithmonë në habitatin tuaj ideal

Kudo që të shkoni, udhëtoni në komfort dhe stil. Sedilje me lëkurë techno, pult në ngjyrën e trupit të përputhur dhe logon 500X në mbështetëset e kokës. Çdo detaj në Fiat 500X Cross është krijuar për ta bërë atë vërtet të pagabueshëm dhe ikonik.

Rehati në çdo kohë

Largimi drejt aventurave të reja është edhe më e lehtë me Fiat 500X. Timoni ergonomik me komandat e integruara dhe grupi i ri i ridizenjuar i instrumenteve ju ndihmojnë t’i ktheni të gjitha udhëtimet tuaja në një përvojë komode.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?