Lidhja

Ju mbajmë në kontakt me gjërat dhe njerëzit që doni.

Uconnect™ 7” HD Live

Përjetoni teknologjinë e gjeneratës së re me ekranin me rezolucion të lartë 7 inç. Bluetooth, transmetim audio, lexues teksti dhe funksion i njohjes së zërit, porta aux-in dhe USB dhe kontrolle në timon.

Apple CarPlay™

Fiat 500X sjell Apple CarPlay ™ si standard. Apple CarPlay ™ është mënyra më e zgjuar dhe e sigurt për të përdorur iPhone-n tuaj në makinë. Falë aplikacioneve dhe funksioneve kryesore të zhvilluara posaçërisht për Apple CarPlay ™ në ekranin tuaj të Fiat 500X, ju mund të merrni informacione mbi trafikun, të bëni thirrje telefonike, të dërgoni dhe të merrni mesazhe me tekst dhe të zgjidhni muzikën tuaj pa hequr vëmendjen tuaj nga rruga. Me Siri, ju mund të përdorni komandat zanore për të menaxhuar funksionet kryesore të smartphone-it tuaj, ose përdorni ekranin me prekje ose komandat e montuara në timon.

Android Auto™

Fiat 500X mund të përdorë dhe Android Auto. Android Auto thjeshton Hyrjen në përmbajtjen dhe aplikacionet tuaja ndërsa jeni duke drejtuar pa rrezikuar sigurinë tuaj. Aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin e Fiat 500X tuaj, falë ndërfaqes së thjeshtë, të organizuar në faqe të lehta për t’u lexuar. Me Google Maps, ju merrni informacione mbi trafikun dhe shumë më tepër në kohë reale, dhe me teknologjinë më inovative, mund të bëni thirrje dhe të dërgoni dhe të merrni mesazhe pa hequr duart nga timoni.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?